......................................................................................................................................................................................................................
Brandeis University: Fellows Garden  |  Waltham, MA

Brandeis University: Fellows Garden | Waltham, MA

Our proposal for Fellows Garden augments the diversity of formal and programmatic realities of the surrounding buildings and landscape with innovative earth moving, vegetal strategies, and a rigorous, student driven and social program. Within the campus master plan, our proposal seeks to create a memorable social space at the physical and symbolic center of Brandeis University and builds a formal and spatial language by; significantly re-grading the entire space, tweaking existing circulation patterns that will better address an evolving campus, deploying a comprehensive vegetal strategy and system of seating, gathering and outdoor class rooms to create a sculpturally engaging and cohesive new campus center.

Project Credits
Client: Brandeis University, Office of Capital Projects
 

BRANDEIS-FELLOWS-02.jpg
BRANDEIS-FELLOWS-03.jpg
BRANDEIS-FELLOWS-04.jpg
BRANDEIS-FELLOWS-05.jpg
BRANDEIS-FELLOWS-06.jpg
BRANDEIS-FELLOWS-07.jpg
BRANDEIS-FELLOWS-08.jpg
BRANDEIS-FELLOWS-09.jpg

Brandeis University: Fellows Garden | Waltham, MA

Our proposal for Fellows Garden augments the diversity of formal and programmatic realities of the surrounding buildings and landscape with innovative earth moving, vegetal strategies, and a rigorous, student driven and social program. Within the campus master plan, our proposal seeks to create a memorable social space at the physical and symbolic center of Brandeis University and builds a formal and spatial language by; significantly re-grading the entire space, tweaking existing circulation patterns that will better address an evolving campus, deploying a comprehensive vegetal strategy and system of seating, gathering and outdoor class rooms to create a sculpturally engaging and cohesive new campus center.

Project Credits
Client: Brandeis University, Office of Capital Projects
 

Brandeis University: Fellows Garden  |  Waltham, MA
BRANDEIS-FELLOWS-02.jpg
BRANDEIS-FELLOWS-03.jpg
BRANDEIS-FELLOWS-04.jpg
BRANDEIS-FELLOWS-05.jpg
BRANDEIS-FELLOWS-06.jpg
BRANDEIS-FELLOWS-07.jpg
BRANDEIS-FELLOWS-08.jpg
BRANDEIS-FELLOWS-09.jpg